Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Μαζική και κοινή πορεία ΕΛΜΕ και πρωτοβάθμιων σωματείων

Η έκτακτη γενική συνέλευση που έλαβε χώρα την την Παρασκευή, 12/7/2013 στις 10:00 στο ΕΠΑΛ Άρτας αποφάσισε κοινή διαδήλωση στις 11:00 της ίδιας ημέρας με τους εργαζόμενους στα πρωτοβάθμια σωματεία και κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων εν όψει της απεργίας στις 16/7/2013. Η πορεία είχε μεγάλη συμμετοχή (εργαζόμενοι του Δήμου Αρταίων, δημοτικοί αστυνομικοί και σχολικοί φύλακες, εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Άρτας, εργαζόμενοι του ΤΕΙ Ηπείρου, του Νοσοκομείου Άρτας και των Κέντρων Υγείας και τέσσερα απορριμματοφόρα να προπορεύονται) και κατέληξε σε κατάληψη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις 12:00. 

Με απόφαση της Γ.Σ. κατάληψη και η συνέλευση συνεχίζουν τη Δευτέρα 15/7/2013 στις 8:00 το πρωί, στο κτήριο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Η απεργία ενδέχεται να εξελιχθεί σε 48ωρη (ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ) - ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ έκτακτα η Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ την Δευτέρα. Ήδη, 2 Σωματεία (ΕΛΜΕ-Δήμος Αρταίων) προγραμματίζουν λεωφορεία για την Αθήνα, οπότε και η προσπάθεια για συμμετοχή στην ταυτόχρονη απεργιακή συγκέντρωση της Άρτας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου